Vacature voor 20 uur p./week

Functieomschrijving

Ben je dol op lekker eten en drinken en zou je hier graag iets mee willen doen? Kaashuys Koning WIllem is op zoek naar een echte bourgondiër die onze klanten in de watten wil leggen met de allerbeste kazen, noten, wijnen en delicatessen. Onze voorkeur gaat uit naar een representatief iemand van boven de 25 jaar, die een leuke afwisselende parttime baan zoekt. Iemand met een actieve werkhouding die goed om kan gaan met klanten en van aanpakken weet. Buiten het snijden van Hollandse kaas, ben je ook bezig met het branden van verse noten, afsnijden van verse buitenlandse kazen en alle schoonmaakwerkzaamheden die daarbij horen. Het betreft een vacature waarbij de zaterdag standaard ingepland is. De overige uren kunnen in onderling overleg worden ingepland.

Kaashuys Koning Willem bestaat uit een klein team van enthousiastelingen.

Denk je dat jij de kracht bent die wij zoeken, wacht dan niet af, maar reageer snel!